Balett

A megfelelő cipő viselése táncműfajtól függetlenül nagyon fontos, különösen ha a belettről van szó, hiszen a területen alkalmazott speciális technika miatt nem mindegy, hogy milyen cipőt viselünk.

A minőségi Bleyer balettcipők  mind kialakításukat, mind anyag és színvilágukat tekintve kiválóan alkalmasak a műfajt profi vagy amatőr módon űzők számára.  A balettcipők a klasszikus fekete-fehér színen túl rózsaszínben is megrendelhetők és az anyaghasználatot tekintve is minőségi választék áll az érdeklődők rendelkezésére. A kívül szaténborítású tánccipők spiccvédő részei bőrből készültek. A puha laminált bőr balettcipők cserzett bőr talprésszel rendelkeznek a tökéletes kényelem érdekében.

A balerina cipők rendelése során érdemes a spicc orr betét beszerzésére is odafigyelni. A minőségi betétek a Bleyer kínálatában jelenleg fehér színben és laminált textilbevonattal érhetők el.  Az online kényelmesen rendelhető tánccipők előnye, hogy gyakran a bolti áraknál sokkal kedvezőbben szerezhetők be. A balett tánccipők esetében is fontos az  időtálló minőség és a stílusos megjelenés, ami a Bleyer kínálatában optimális áron érhető el és választékában minden érdeklődő megtalálhatja a színpadi fellépéséhez leginkább alkalmas darabokat.


Termék összehasonlítás (0)


4101 | Balett tánccipő

4101 | Balett tánccipő

Balett tánccipőnk fekete,fehér és rózsaszín színben érhető el. Kívűl szatén borítja  illetve a ..

27 700Ft Nettó ár: 21 811Ft

4613 | Balett tánccipő

4613 | Balett tánccipő

Balett tánccipő ami puha laminált bőrből készül. Megtalálható fekete, fehér, lazac illetve rózsaszín..

16 750Ft Nettó ár: 13 189Ft

4614 | Balett tánccipő

4614 | Balett tánccipő

Balett tánccipő ami puha laminált bőrből készül. Kapható fekete, fehér illetve rózé színben. Talpa o..

16 900Ft Nettó ár: 13 307Ft

4820 | Balett spiccorr betét

4820 | Balett spiccorr betét

Balett spicc orr betétünk mikrohabból áll amit laminált textillel vonunk be. A spicc rész pedig megv..

3 500Ft Nettó ár: 2 756Ft

Tételek: 1 - 4 / 4 (1 oldal)