Talajtorna

A rendkívüli hajlékonyságot és rengeteg gyakorlást megkövetelő talajtorna kapcsán fontos szerep jut a viselt lábbeliknek. A műfaj elemeinek tökéletes kivitelezése részben azon is múlik, hogy megfelelő talajtorna cipők állnak-e rendelkezésre. A területen sokszor csillagászati összegekbe kerülő lábbelikkel lehet találkozni, holott egy megfizethetőbb árkategória is elérhető lenne.

A Bleyer igyekezett úgy összeállítani a talajtorna cipő kínálatát, hogy abban mindenki megtalálhassa az ár és minőség szerint is megfelelő darabokat. A pamutból készült felsőrész egyszerűen tisztítható, a gumi talp pedig maximálisan rugalmas s így kényelmes. A fekete, fehér és krémszínek többféle méretben kaphatók, ráadásul a Bleyer kínálatának köszönhetően egyszerűen és gyorsan megrendelhetők.

A talajtorna cipő kiválóan alkalmas arra, hogy a sportág sajátosságainak megfelelően támogassa a mozgás szabadságát és óvja a lábfejet vagy a bokát a sérülésektől. A Bleyer talajtorna cipő kínálata mellett döntők egyetértenek abban, hogy az elérhető márkák egyszerre képviselnek időtálló minőséget és ugyanakkor kiváló alapanyaguknak és megjelenésüknek köszönhetően stílusos választásnak is számítanak.

Az internetes rendelés kényelmes megoldást kínál arra, hogy a népszerű sporthoz nélkülözhetetlen lábbeliket mindössze néhány kattintással meg lehessen rendelni. A kínálatban egész kis méretek is megtalálhatók, így a kezdő talajtornázók számára is remek választásnak bizonyulhatnak. A gyermekek és felnőttek számára is ideális kínálat elérhető árakkal társul, ez pedig a területen egyedülálló megoldásnak számít.  


Termék összehasonlítás (0)


115| Talajtorna cipő

115| Talajtorna cipő

Talajtorna cipőnk pamutból készül. A talpa gumi. Jelenleg fekete és fehér színben érhető el...

7 950Ft Nettó ár: 6 260Ft

2005 | Talajtorna cipő

2005 | Talajtorna cipő

Talajtorna cipőnk külseje és a talpa is mikróvelurból készül. Elérhető krém színben...

16 950Ft Nettó ár: 13 346Ft

2007 | Talajtorna cipő

2007 | Talajtorna cipő

A 2007 talajtorna cipő modellünk külseje és a talpa is mikróvelurból készül. Elérhető krém színben. ..

15 750Ft Nettó ár: 12 402Ft

3001 | Talajtorna cipő

3001 | Talajtorna cipő

Talajtorna cipőnk jól levegöző mikróvelurból készül. A talpa gumi és osztott. Elérhető krém színben...

9 750Ft Nettó ár: 7 677Ft

3202 | Talajtorna cipő

3202 | Talajtorna cipő

Talajtorna cipőnk jól levegöző mikróvelurból készül. A talpa gumi. Elérhető krém színben...

7 500Ft Nettó ár: 5 906Ft

Tételek: 1 - 5 / 5 (1 oldal)